3.09.2011

Red: Strawberries and flowers

Ever since I discovered how to melt chocolate, I cover all fruits with it, it's easy and delicious (especially with Venezuelan chocolate!)
1) Melt the chocolate in a pan, stirring all the time to prevent it from burning
2) Cover the fruit of your choice (strawberries, pineapples, bananas)
3) Place them on a plate separate from each other and then in the fridge for a couple of hours
4) When you notice the chocolate is completely hard, then it's ready to eat!
Enjoy!!!

Desde que descubrí como derretir chocolate, ahora cubro cualquier fruta con él, es super fácil y delicioso (especialmente con el chocolate venezolano!)
1) Derretir la barra de chocolate en una olla, removiendo todo el tiempo para evitar que se pegue o queme.
2) Cubrir las frutas de tu preferencia (fresas, piña, cambur/banana)
3) Colocar las frutas en un plato o recipiente y luego en la nevera por unas horas
4) Cuando sientas que el chocolate está completamente duro ya estan listas para servir!
Buen provechooo!!


The hibiscus flowers are in full bloom in our garden, they look beautiful...
Hay muchas cayenas rojas en el jardín y se ven bellísimas...

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